5 521156 Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 11 Mart 2024 #11 Mr. Tunç dedi: Hala Denetim Masası'ndan her şeyi yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bunun ilk defa eksi olarak değerlendirildiğini görüyorum ben bunu artı olarak değerlendirirdim.
Mr. Tunç dedi: Hala Denetim Masası'ndan her şeyi yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Bunun ilk defa eksi olarak değerlendirildiğini görüyorum ben bunu artı olarak değerlendirirdim.
Mr. Tunç Femtopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #12 521156 dedi: Bunun ilk defa eksi olarak değerlendirildiğini görüyorum ben bunu artı olarak değerlendirirdim. Genişletmek için tıkla... Bunu artı yapmayı planlıyordum fakat çoğu yeni kullanıcılar veya windows 10 kullananlar yüzünden eksiye attım. Seninle aynı fikirdeyim yoksa
521156 dedi: Bunun ilk defa eksi olarak değerlendirildiğini görüyorum ben bunu artı olarak değerlendirirdim. Genişletmek için tıkla... Bunu artı yapmayı planlıyordum fakat çoğu yeni kullanıcılar veya windows 10 kullananlar yüzünden eksiye attım. Seninle aynı fikirdeyim yoksa
yuppus Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #13 Çok başarılı mr. Tunç takipteyiz.