G gargamebbis Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #21 erdemst17 dedi: 3'ü yerine Windows 10 Home Single Language öneririm. HDD için gayet hafif. Eğer benim HDD onu da kaldırmaz derseniz Windows 10 LTSC bakın. Genişletmek için tıkla... xbox game bar var mı ve elinizde 64 bit iso var mı
erdemst17 dedi: 3'ü yerine Windows 10 Home Single Language öneririm. HDD için gayet hafif. Eğer benim HDD onu da kaldırmaz derseniz Windows 10 LTSC bakın. Genişletmek için tıkla... xbox game bar var mı ve elinizde 64 bit iso var mı
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 22 Nisan 2021 #22 gargamebbis dedi: Xbox Game Bar var mı ve elinizde 64 Bit ISO var mı? Genişletmek için tıkla... Single Language'de vardır ama LTSC'de emin değilim. Fullprogramlarindir'de ISO dosyaları mevcut ikisinin de. Ben de oradan indirmiştim.
gargamebbis dedi: Xbox Game Bar var mı ve elinizde 64 Bit ISO var mı? Genişletmek için tıkla... Single Language'de vardır ama LTSC'de emin değilim. Fullprogramlarindir'de ISO dosyaları mevcut ikisinin de. Ben de oradan indirmiştim.
G gargamebbis Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #23 erdemst17 dedi: Single Language'de vardır ama LTSC'de emin değilim. Fullprogramlarindir'de ISO dosyaları mevcut ikisinin de. Ben de oradan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... bende pro var pro diye mi bu kadar kastırıyodur ve windows ltsc garip biraz kullanmaya alışık olduğum çoğu araç yok
erdemst17 dedi: Single Language'de vardır ama LTSC'de emin değilim. Fullprogramlarindir'de ISO dosyaları mevcut ikisinin de. Ben de oradan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... bende pro var pro diye mi bu kadar kastırıyodur ve windows ltsc garip biraz kullanmaya alışık olduğum çoğu araç yok
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 22 Nisan 2021 #24 gargamebbis dedi: Bende Pro var Pro diye mi bu kadar kastırıyordur ve Windows LTSC garip biraz kullanmaya alışık olduğum çoğu araç yok. Genişletmek için tıkla... Ne var ne yok o sürümde olduğu için muhtemel. Eğer oyun oynuyorsanız Home sl öneririm. LTSC'de Windows Defender gibi araçlar yoktu galiba. Windows Defender'da zaten çok iyi değil. Onun yerine 3.parti bir antivirüs tercih ederim.
gargamebbis dedi: Bende Pro var Pro diye mi bu kadar kastırıyordur ve Windows LTSC garip biraz kullanmaya alışık olduğum çoğu araç yok. Genişletmek için tıkla... Ne var ne yok o sürümde olduğu için muhtemel. Eğer oyun oynuyorsanız Home sl öneririm. LTSC'de Windows Defender gibi araçlar yoktu galiba. Windows Defender'da zaten çok iyi değil. Onun yerine 3.parti bir antivirüs tercih ederim.