syrse Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar Windows 7'de bildiğiniz gibi sağ altta Wi-Fi ile bağlanmak için bir işaret var ona basıyorum bağlanmak istediğim interneti seçiyorum bağlana bastigimda şifre yazma yeri gelmiyor ve o kısım kapaniyor. Çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2017
Arkadaşlar Windows 7'de bildiğiniz gibi sağ altta Wi-Fi ile bağlanmak için bir işaret var ona basıyorum bağlanmak istediğim interneti seçiyorum bağlana bastigimda şifre yazma yeri gelmiyor ve o kısım kapaniyor. Çözümünü bilen lütfen yardımcı olsun.
R Rıdvan Öztürk Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 218 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro 13" 2016 - Intel Core i5 2 Ghz + 8 GB LPDDR3 + Iris Graphics 540 + 256 GB SSD + macOS Monterey Cinsiyet Erkek Meslek Basın Çalışanı 1 Ocak 2017 #2 Ağ bağdaştırıcısını devre dışı bırak yeniden dene.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 1 Ocak 2017 #3 Driverlarının güncelliğini kontrol et. Mevcut driver ı kaldır bir daha kur.