A ahmet2173 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarı formatlayıp açtıktan sonra sürücüleri yükledim fakat internet gelmedi, driverdan mı yoksa donanımsal mı anlayamadım, eğer uygun bir sürücü varsa atar mısınız? PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_0C031B9A&REV_01 Windows 7 64 Bit.
Bilgisayarı formatlayıp açtıktan sonra sürücüleri yükledim fakat internet gelmedi, driverdan mı yoksa donanımsal mı anlayamadım, eğer uygun bir sürücü varsa atar mısınız? PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_0C031B9A&REV_01 Windows 7 64 Bit.
EXANOXX Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 281 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Anakart modelini öğrenip ethernet driverini telefona indir telefonda dosya paylaşımı yap bilgisayara kur düzelir
Anakart modelini öğrenip ethernet driverini telefona indir telefonda dosya paylaşımı yap bilgisayara kur düzelir
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.362 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Ethernet driveri düzgün yüklenmemiştir.
A ahmet2173 Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 Aytemiz dedi: Ethernet driveri düzgün yüklenmemiştir. Genişletmek için tıkla... ethernet kablosu ile internete bağlanılıyor ama wifi salonda olduğu için wifi lazım EXANOXX dedi: Anakart modelini öğrenip ethernet driverini telefona indir telefonda dosya paylaşımı yap bilgisayara kur düzelir EXANOXX dedi: Anakart modelini öğrenip ethernet driverini telefona indir telefonda dosya paylaşımı yap bilgisayara kur düzelir Genişletmek için tıkla... Kurdum ama daha bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu wifi için windows updatede bir güncelleme varmı pekı ?
Aytemiz dedi: Ethernet driveri düzgün yüklenmemiştir. Genişletmek için tıkla... ethernet kablosu ile internete bağlanılıyor ama wifi salonda olduğu için wifi lazım EXANOXX dedi: Anakart modelini öğrenip ethernet driverini telefona indir telefonda dosya paylaşımı yap bilgisayara kur düzelir EXANOXX dedi: Anakart modelini öğrenip ethernet driverini telefona indir telefonda dosya paylaşımı yap bilgisayara kur düzelir Genişletmek için tıkla... Kurdum ama daha bağlanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu wifi için windows updatede bir güncelleme varmı pekı ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.726 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 http://download.keben.net/family/kbench/util/system//3DP_Net_v1911.exe Bunu dener misin ?