Windows 7 Wi-Fi bağlanmıyor

eyup9289

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870

İ5 12.nesil
RTX 2050 Laptop GPU
8 gb ram

Everest switch klavye
İnca IMG 339
İnca mousepad
Meslek
Öğrenci
RAM
2 GB ram
SSD veya HDD modeli
Hdd markası bilmiyorum
Ekran kartı
Yok
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
Intel pentium
Merhaba, bilgisayarım bozulduğu için yedek bilgisayarımı cikardım, içinde Windows 7 var Wi-Fi görüyor ama hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Film izlemek için kullanacağım ama Wi-Fi bağlanmıyor.

Dosya Ekleri

• 1741551562509894290125269589979.jpg
    1741551562509894290125269589979.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarım bozulduğu için yedek bilgisayarımı cikardım, içinde Windows 7 var Wi-Fi görüyor ama hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Film izlemek için kullanacağım ama Wi-Fi bağlanmıyor.

Sürücüleri güncellemeyi deneyin.

Zaten güncellemeden önce direk Wi-Fi gormuyordu guncelledim görüyor bağlanmiyor bu sefer.

Zaten güncelleme sen önce direk Wi-Fi gormuyordu guncelledim görüyor bağlanmiyor bu sefer.

Yazılımsal olabilir Windows 7 sonuçta donanımsal olabilir bilgisayar eski ise aklıma gelenler bunlar bir de şunu dene Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı çıkar sonra tekrar ekle yeniden başlat işe yarama ihtimali var fakat başka bir çözüm yok gibi Ethernet kablosu ile takın en kötü.

Ethernet kablosu çekemem en azından suanlik ama dediklerinizi yapacağım sağ olun.

Hocam konuluk bir şey kalmadı ana bilgisayarımı yaptırıyorum tek bir sorum var Windows 11 mi kurdurayım hafif bir Linux dağıtı mı? @MSHD

Son düzenleme:
Ethernet kablosu çekemem en azından suanlik ama dediklerinizi yapacağım sağ olun.

Hocam konuluk bir şey kalmadı ana bilgisayarımı yaptırıyorum tek bir sorum var Windows 11 mi kurdurayım hafif bir Linux dağıtı mı? @MSHD

2 GB RAM Windows kaldırmaz işlemci de eskiyse yüklenmez Linux olabilir Windows 10 32 Bit'te düşünebilirsin. Eğer RAM artırıp SSD taktırırsan Windows 10 64 Bit kurmanda sakınca olmaz ama bu sisteme Linux veya Windows 10 32 Bit.

Ana bilgisayarim 8 GB ram İ7 4.nesil hocam yaptırdım ssd takdırdım 1 TB Windows 11 kurdum teşekkurler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı