S SKYTEX Centipat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 Windows 8.1'den 7'e geçtim fakat PC Wi-Fi görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2021
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #2 Driver yüklemen gerekiyor. Modele göre indirip bir yerden kurman lazım bilgisayarına.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 16 Temmuz 2021 #3 Sürücüleri yüklediniz mi? Yüklemediyseniz sürücüsünü yükleyip deneyin,
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #4 Win7'ye destek kesildiği için ethernet lazım diye biliyorum ama driver yüklemeyi deneyin
S SKYTEX Centipat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #5 cglrbkyrk dedi: Driver yüklemen gerekiyor. Modele göre indirip bir yerden kurman lazım bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Onu nasil yapıcam
cglrbkyrk dedi: Driver yüklemen gerekiyor. Modele göre indirip bir yerden kurman lazım bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Onu nasil yapıcam
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #6 SKYTEX dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Harici Wi-Fi kullaniyorsan model marka ver notebook kullanıyorum model marka ver link atayım.
SKYTEX dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Harici Wi-Fi kullaniyorsan model marka ver notebook kullanıyorum model marka ver link atayım.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 16 Temmuz 2021 #7 SKYTEX dedi: Onu nasil yapıcam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SKYTEX dedi: Onu nasil yapıcam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 16 Temmuz 2021 #8 SKYTEX dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi/ağ bağdaştırıcıları SS at.
SKYTEX dedi: Onu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi/ağ bağdaştırıcıları SS at.
Yasin Uzun Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #9 SKYTEX dedi: Windows 8.1'den 7'e geçtim fakat PC Wi-Fi görmüyor. Genişletmek için tıkla... Ya sürücün yüklü değil ya da güncel değil onu aygıt yöneticisinden öğrenebilirsin.
SKYTEX dedi: Windows 8.1'den 7'e geçtim fakat PC Wi-Fi görmüyor. Genişletmek için tıkla... Ya sürücün yüklü değil ya da güncel değil onu aygıt yöneticisinden öğrenebilirsin.