Egeozdmr Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Eski laptopuma Windows 7 kurdum ve sadece Ethernet var Wi-Fi'leri bulamıyor nasıl çözebilirim?
Çözüm Teru 12 Haziran 2023 Egeozdmr dedi: Modelim Toshiba satelite C660 mış internette ne şekilde aratma gerekiyor tam olarak veya siz yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım buradakiler. Başka bulamadım. Hem Realtek hem de Broadcom olanı indirmelisin ve kurmalısın. Toshiba SATELLITE C660 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your Toshiba SATELLITE C660 to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com
Egeozdmr dedi: Modelim Toshiba satelite C660 mış internette ne şekilde aratma gerekiyor tam olarak veya siz yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım buradakiler. Başka bulamadım. Hem Realtek hem de Broadcom olanı indirmelisin ve kurmalısın. Toshiba SATELLITE C660 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your Toshiba SATELLITE C660 to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.869 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Haziran 2023 #2 Sürücüyü bulup indirmen ve bilgisayara atıp kurman gerek. Otomatik algılamaz Windows 7. Artı 0 Eksi
KS KS Egeozdmr Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Teru dedi: Sürücüyü bulup indirmen ve bilgisayara atıp kurman gerek. Otomatik algılamaz Windows 7. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü indirceğimi nereden bulabilirim? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Sürücüyü bulup indirmen ve bilgisayara atıp kurman gerek. Otomatik algılamaz Windows 7. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü indirceğimi nereden bulabilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.869 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Haziran 2023 #4 Egeozdmr dedi: Hangi sürücüyü indirceğimi nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın modelini biliyorsan internetten bulabilirsin. Uzun zamandır Windows 7 kullanmadığım için sistemden nasıl bakabileceğini hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Egeozdmr dedi: Hangi sürücüyü indirceğimi nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın modelini biliyorsan internetten bulabilirsin. Uzun zamandır Windows 7 kullanmadığım için sistemden nasıl bakabileceğini hatırlamıyorum.
KS KS Egeozdmr Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Teru dedi: Bilgisayarın modelini biliyorsan internetten bulabilirsin. Uzun zamandır Windows 7 kullanmadığım için sistemden nasıl bakabileceğini hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Modelim Toshiba satelite C660 mış internette ne şekilde aratma gerekiyor tam olarak veya siz yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Teru dedi: Bilgisayarın modelini biliyorsan internetten bulabilirsin. Uzun zamandır Windows 7 kullanmadığım için sistemden nasıl bakabileceğini hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Modelim Toshiba satelite C660 mış internette ne şekilde aratma gerekiyor tam olarak veya siz yardımcı olabilir misiniz?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.869 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Haziran 2023 #6 Egeozdmr dedi: Modelim Toshiba satelite C660 mış internette ne şekilde aratma gerekiyor tam olarak veya siz yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım buradakiler. Başka bulamadım. Hem Realtek hem de Broadcom olanı indirmelisin ve kurmalısın. Toshiba SATELLITE C660 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your Toshiba SATELLITE C660 to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com Artı 0 Eksi Çözüm
Egeozdmr dedi: Modelim Toshiba satelite C660 mış internette ne şekilde aratma gerekiyor tam olarak veya siz yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım buradakiler. Başka bulamadım. Hem Realtek hem de Broadcom olanı indirmelisin ve kurmalısın. Toshiba SATELLITE C660 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your Toshiba SATELLITE C660 to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com
KS KS Egeozdmr Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Teru dedi: Sanırım buradakiler. Başka bulamadım. Hem Realtek hem de Broadcom olanı indirmelisin ve kurmalısın. Toshiba SATELLITE C660 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your Toshiba SATELLITE C660 to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com Genişletmek için tıkla... Evet oldu çok teşekkür ederim srounumu çözdünüz iyi akşamlar Artı 0 Eksi
Teru dedi: Sanırım buradakiler. Başka bulamadım. Hem Realtek hem de Broadcom olanı indirmelisin ve kurmalısın. Toshiba SATELLITE C660 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your Toshiba SATELLITE C660 to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com Genişletmek için tıkla... Evet oldu çok teşekkür ederim srounumu çözdünüz iyi akşamlar