Windows 7, Windows 10'a nasıl geçer?

erkansaglam

Megapat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopatlar,
Windows 10 geldi ve bende Windows 10'a geçmeyi planıyorum. Ancak aklımda lisansla alakalı bazı sorunlar var. Şimdi laptopu ilk aldığımda Windows 7 yüklüydü. Laptopu alırken orijinal Windows 7 almıştım o zaman. Satın aldığım bilgisayarcı sormuştu. Bende ''Orijinal Windows olsun.'' dedim. Ardından gün geldi ve Windows 8.1'e geçtim Fakat şu an kullandığım Windows 8.1 crackli. Windows 10'a geçmeyi planlıyorum ve laptopun arkasında bir tane serial var. Sanıyorum o Windows 7'ye ait orijinal lisans anahtarı. Sorumda şu: Şimdi Ben Windows 7'deki orijinal lisans anahtarımla Windows 10'a geçebilir miyim ? Birde o lisans anahtarının ölme gibi bir ihtimali var mı ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet geçebilirsin. Windows 7 kurulumu yapıp Windows 10 yükseltebilirsin.

En güvenli yolu şu an kullandığınız 8.1'in kurulum usb sini hazırlamak. Sonra orijinal lisanslı Windows 7 kurmak. Ürün anahtarınızı doğrulatmak. Tüm bunlar olduktan sonra eğer Windows 7'niz service pack 1 olarak gözüküyorsa windows 10 güncellemesi yapmak olacaktır. Eğer sorun olursada elinizdeki 8.1'i kurarsınız tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…