Selam. 9 yıllık bilgisayarım yavaşlamaya başladı. Ben de onu fazla yormamak için Windows 7 kurmayı düşünüyorum. Windows 7 daha mı az yorar bilgisayarı, yoksa Windows 8.1 daha mı iyi?
Selam. 9 yıllık bilgisayarım yavaşlamaya başladı. Ben de onu fazla yormamak için Windows 7 kurmayı düşünüyorum. Windows 7 daha mı az yorar bilgisayarı, yoksa Windows 8.1 daha mı iyi?
Arkadaşın da dediği gibi Windows şart değil ise Linux kurmanı öneririm ama Windows 8.1'e benzesin istiyorsan Android de kurabilirsin ben bir aralar Android yüklemiştim içinde Play Store falanda vardı tertemiz kullandım.
Güncellik benim için çok da önemli değil, bilgisayarda tek yaptığım şey İnternet'te gezinmek ve hafif oyunlar oynamak. Bilgisayarımı uzun yıllar kullanmak istiyorum. Windows 7'nin başka dezavantajları neler?
Güncellik benim için çok da önemli değil, bilgisayarda tek yaptığım şey İnternet'te gezinmek ve hafif oyunlar oynamak. Bilgisayarımı uzun yıllar kullanmak istiyorum. Windows 7'nin başka dezavantajları neler?
Ben de böyle düşünüyordum ama elime Atom 2+2 çekirdek bir netbook geçti. SSD takıp Windows 10 yükledim performans gerçekten kötüydü, sonra Windows 7'ye çevirdim. İnanılmaz bir performans artışı oldu. RAM'de düşük tabii ama Windows 10 kendini RAM'e göre uyarlıyor sanıyordum. Kapatılamayan Telemetry'den falan şüpheleniyorum açıkçası. Güncel cihazlarda bile telemetry yüzünden anlık işlemci kullanımı yükseliyor. Laptopta fan dönmesinden anlıyorum.