mklaunch Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #1 Bilgisayarı tamir ediyordum. Monitöre görüntü gelmiyordu. RAM'ler çıkıktı taktım görüntü geldi. Şimdi de bu kalıyor böyle format atarkende kalıyor açılırken de. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2014
Bilgisayarı tamir ediyordum. Monitöre görüntü gelmiyordu. RAM'ler çıkıktı taktım görüntü geldi. Şimdi de bu kalıyor böyle format atarkende kalıyor açılırken de.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Aralık 2014 #2 Sabit Disk arızası olabilir. Diski başka bir PC'ye takıp HD Tune 5.50 ile Health bölümünden sağlık durumuna bakın. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2014
Sabit Disk arızası olabilir. Diski başka bir PC'ye takıp HD Tune 5.50 ile Health bölümünden sağlık durumuna bakın.
mklaunch Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Sabit Disk arızası olabilir. Diski başka bir PC'ye takıp HD Tune 5.50 ile Health bölümünden sağlık durumuna bakın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kuzenimin bilgisayarı. Eve getirdim Hdd yi kendi bilgisayarıma takıp format attım çalıştı o bilgisayarda hala aynı.
Recep Baltaş dedi: Sabit Disk arızası olabilir. Diski başka bir PC'ye takıp HD Tune 5.50 ile Health bölümünden sağlık durumuna bakın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kuzenimin bilgisayarı. Eve getirdim Hdd yi kendi bilgisayarıma takıp format attım çalıştı o bilgisayarda hala aynı.
mklaunch Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #4 Yok mu bilen?