Xecto1337 Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 8 8 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar sorun internet kafedeki sunucu bilgisayarında oluştu. Sürekli bu hatayı verip bağlantılı olduğu bilgisayarların tüm işlemlerini donduruyor ve bu sürekli tekrar ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2018
Arkadaşlar sorun internet kafedeki sunucu bilgisayarında oluştu. Sürekli bu hatayı verip bağlantılı olduğu bilgisayarların tüm işlemlerini donduruyor ve bu sürekli tekrar ediyor.
EmreBayraktar Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 101 8 Mayıs 2018 #2 Bu tarz durumlarda format atmak en mantıklı seçenek gibi geliyor bana. Temiz bir format herşeyin üstesinden gelir. Artı 0 Eksi
Bu tarz durumlarda format atmak en mantıklı seçenek gibi geliyor bana. Temiz bir format herşeyin üstesinden gelir.
KS KS Xecto1337 Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 8 9 Mayıs 2018 #3 EmreBayraktar dedi: Bu tarz durumlarda format atmak en mantıklı seçenek gibi geliyor bana. Temiz bir format herşeyin üstesinden gelir. Genişletmek için tıkla... Haklısın fakat işletme bu 4 ssd 4 tb disk var ve hepsi dolu bu bizim çok vaktimizi alır. Artı 0 Eksi
EmreBayraktar dedi: Bu tarz durumlarda format atmak en mantıklı seçenek gibi geliyor bana. Temiz bir format herşeyin üstesinden gelir. Genişletmek için tıkla... Haklısın fakat işletme bu 4 ssd 4 tb disk var ve hepsi dolu bu bizim çok vaktimizi alır.