Windows 7 "Windows, bilgisayarınızın performansınızın yavaş olduğunu tespit etti" Hatası

Penaldo

Kilopat
Merhabalar Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım (lütfen Windows 10'a geç demeyin biliyorum en kısa zamanda geçeceğim) ve oyundan çıktığım zaman (oyun biraz kasıyor) bu hata mesajı karşıma çıkıyor:

"Windows, bilgisayarınızın performansınızın yavaş olduğunu tespit etti. Bunun nedeni, Windows Aero renk şemasını çalıştırmak için yeterli kaynak bulunmaması olabilir. Performansı artırmak için, renk düzenini Windows 7 basic olarak değiştirmeyi deneyin. Yaptığınız herhangi bir değişiklik, Windows'ta bir sonraki oturum açışınıza kadar geçerli olacaktır".
Resimde görülen en üstteki seçeneğe tıklıyorum ama kayıt olmuyor ve bilgisayarı yeniden başlatınca bu ayar gidiyor. Bu ayarı açmalı mıyım ve yaptığım ayarı nasıl kayıt edeceğim? Her seferinde yapamıyorum çünkü oyunu kapatınca çıkıyor. Bir de belki işinize yarar masaüstü arka planımı düz siyah renk yapmıştım(paint ile siyaha boyadım ve kaydettim).Yardımcı olursanız çok sevinirim :D .

HRVsT.png

Merhabalar Windows 7'ye geçmek zorunda kaldım (lütfen Windows 10'a geç demeyin biliyorum en kısa zamanda geçeceğim) ve oyundan çıktığım zaman (oyun biraz kasıyor) bu hata mesajı karşıma çıkıyor:

"Windows, bilgisayarınızın performansınızın yavaş olduğunu tespit etti. Bunun nedeni, Windows Aero renk şemasını çalıştırmak için yeterli kaynak bulunmaması olabilir. Performansı artırmak için, renk düzenini Windows 7 basic olarak değiştirmeyi deneyin. Yaptığınız herhangi bir değişiklik, Windows'ta bir sonraki oturum açışınıza kadar geçerli olacaktır".
Resimde görülen en üstteki seçeneğe tıklıyorum ama kayıt olmuyor ve bilgisayarı yeniden başlatınca bu ayar gidiyor. Bu ayarı açmalı mıyım ve yaptığım ayarı nasıl kayıt edeceğim? Her seferinde yapamıyorum çünkü oyunu kapatınca çıkıyor. Bir de belki işinize yarar masaüstü arka planımı düz siyah renk yapmıştım(paint ile siyaha boyadım ve kaydettim).Yardımcı olursanız çok sevinirim :D .

Eki Görüntüle 573394

Masaüstüne sağa tıkla orada tema değiştirme yeri vardı sanırım oradan Windows 7 basic seç kayıtlı olur ayrıca performansı bayağı arttırır o ayar.

Windows klasik veya Windows 7 temel seç ikisinden biri yapınca SS at.

Windows klasik seç.
Kusura bakma yazamadım.Windows 7 Klasik'i seçince vista gibi oluyor doğrumu yaptım yoksa Windows 7 Temel seçeneğini mi seçmeliyim ?
Windows 7 Klasik
Teşekkür ederim aceleden okuyamamışım cevabı yazmışsınız :D

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı