Günümüzdeki isolara uefi desteği konuluyor fakat bazen yine de uefi kurulum yapılmıyor, dediğim gibi biostan legacy seçeneğini açın sorun %100 düzelcektir.UEFI destekliyor mu?![]()
O seçeneği nasıl açıyoruz ya ben hala DVD ile formatlıyorum.Günümüzdeki isolara uefi desteği konuluyor fakat bazen yine de uefi kurulum yapılmıyor, dediğim gibi biostan legacy seçeneğini açın sorun %100 düzelcektir.
Denedim fakat böyle.BIOS'tan legacy seçeneğini etkinleştirin, Windows 7 UEFI desteklemediği için bilgisayarınız açılmıyor muhtemelen.
BIOS tan 1. başlatma seçeneğinde hardiskinizin olduğundan emin olun, eğer hardisk 1. sıradaysa, Windowsun açılmama sebebi uefi kurduğunuzdan olabilir. Bu sorun genellikle legacy i açınca %99 düzeliyor olması lazım ilk defa böyle bişey gördüm. Başka bilgisayardan tekrar format usb si hazırlayın ve MBR olarak isoyu yazdırın ve tekrardan format atmayı deneyin.Denedim fakat böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.