Windows 7 X64 Ethernet kartı kurulmuyor

om3rkaya10

Hectopat
Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum moderatörler doğru yere koyarlarsa mutlu olurum.

Geleyim sorunuma. Ben Ethernet kablosu satın aldım fakat fark ettim ki sürücüm yüklü değil, yükleyeyim dedim yazdım sürücü kimliğini indirdim Setup'ı fakat aygıt sürücüsü yazılımı kurulumu başarılı olmadı dedi hata verdi. Aygıt yöneticisinden yükleyeyim diyorum.

"Bu işlem bir etkileşimli pencere istasyonu gerektiriyor." Diye bir hata veriyor. Ne yaptıysam olmadı, güvenli mod denedim Türkçe/İngilizce kaynakları aradım taradım, driverpack, 3DP gibi uygulamalarda derdime çare olmadı sürekli hata veriyor canımdan bezdim saat öğlen 12'den beri. Aldığım hataların ekran alıntılarını bırakıyorum umarım birisi derdime çare olur çünkü böyle bir hata yüzünden ne temiz kurulum atmak istiyorum (usb, CD yok zaten), ne bilgisayarcıya götürmek istiyorum.
Up.

Dosya Ekleri

• tech1.JPG
    tech1.JPG
    37,1 KB · Görüntüleme: 49
  • tech 2.JPG
    tech 2.JPG
    44,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    72,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı