Windows 7, XP kadar değer görebildi mi?

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Sizce yerini doldurdu mu siz neler düşünüyorsunuz?

Sizce yerini doldurdu mu siz neler düşünüyorsunuz?
Bana göre Windows 7 hafif bir işletim sistemi. Kullanasım var fakat ISO dosyasını bulamıyorum.

Sizin söylediğiniz konuya gelecek olursak, bence XP'den fazla değer görmüştür. Çünkü o zamanların en iyi işletim sistemiydi. Az RAM kullanımı falan vardı. Eski sistemlere göre daha hızlıydı.

Windows XP'yi kötüleme amacım yok. VirtualBox'dan denemişliğim var. Windows 7 çıkmasa bile tüm zamanların en iyi işletim sistemlerinden biriydi. İçinde fazla bir şey olmasa da şu zamana kadar kullanan bir çok kişiler var. En son baktığımda Windows XP %4 yazıyordu. Windows 7 ise %14 civarında falandı. Yakında Windows 10'un desteği de kesilirse unutulur.

Siz bilirsiniz de 7 kullanacaksanız bir çok program desteğini çekti artık eskisi kadar her siteye girip akıcı kullanamayabilirsiniz bunu göz önünde bulundurmakta fayda var

Siz bilirsiniz de 7 kullanacaksanız birçok program desteğini çekti artık eskisi kadar her siteye girip akıcı kullanamayabilirsiniz bunu göz önünde bulundurmakta fayda var

Sanal makineye kurup eğlencesine kullanılabilir, ama öbür türlü bayağı sorun olur driver konusunda özellikle belki yıllardır sabit kullanan vardır benim arkadaşımın retro bilgisayarı var senelerdir, XP yüklü mesela bileşenleri eski ama 2003 yılına çıkmış olan oyunları kasmadan etmeden oynayabiliyor. Doğal olarak steam gibi uygulamalar yok sadece masaüstünde gördüğüm tek şey MSN uygulaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…