CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #11 416274 dedi: Hocam öldürdünüz gibi geldi bana biraz. Manjaro Xfce veya Mint Xfce kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Linux'a yeni başlayan birisi için ne öneririsiniz?
416274 dedi: Hocam öldürdünüz gibi geldi bana biraz. Manjaro Xfce veya Mint Xfce kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Linux'a yeni başlayan birisi için ne öneririsiniz?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #12 CVRTOON dedi: Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Linux'a yeni başlayan birisi için ne öneririsiniz? Genişletmek için tıkla... Program yöneticisi gibi yerlerden program yüklemeni önermem, kendin Terminal üzerinden indirirsin. Eğer indirdiğin dağıtım takas alanı ayarlamıyorsa, kurulumdan sonra takas alanı ayır.
CVRTOON dedi: Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Linux'a yeni başlayan birisi için ne öneririsiniz? Genişletmek için tıkla... Program yöneticisi gibi yerlerden program yüklemeni önermem, kendin Terminal üzerinden indirirsin. Eğer indirdiğin dağıtım takas alanı ayarlamıyorsa, kurulumdan sonra takas alanı ayır.