Nevzat Akpolat Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, Disk yöneticisinde farklı bir disk ile ilgili işlem yaparken yanlışlıkla D'yi pasif yaptım aktifleştirmeye çalışıyorum olmuyor. Proportiese tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yok mu bir bilgisi olan?
Arkadaşlar merhaba, Disk yöneticisinde farklı bir disk ile ilgili işlem yaparken yanlışlıkla D'yi pasif yaptım aktifleştirmeye çalışıyorum olmuyor. Proportiese tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yok mu bir bilgisi olan?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Şubat 2015 #2 Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin. Olmazsa bu yöntem ile verilerinizi kurtarıp bölümünü silin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin. Olmazsa bu yöntem ile verilerinizi kurtarıp bölümünü silin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
abci Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #3 Merhaba, hiç endişelenme r-studio yazılımını kur ve internetten kullanımına bak eksiksiz olarak bütün belgelerinizi geri yükleyebilirsin.
Merhaba, hiç endişelenme r-studio yazılımını kur ve internetten kullanımına bak eksiksiz olarak bütün belgelerinizi geri yükleyebilirsin.
Doğukan UZUN985 Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 291 Makaleler 26 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #4 Restorer Ultimate ile kurtarabilirsin.