Windows 7 Yükledikten Sonra Windows 10 Etkinleştirme

_Alucard_

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda bir HP Notebook almıştım. Windows 10 64bit yüklü olarak geldi. Ancak makinamın Windows 7'deki performansını merak ediyorum. USB ile Windows 7 yüklesem ve daha sonra tekrar Windows 10 yüklesem ürün etkinleştirmede sorun yaşar mıyım acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Önce notebook windows 10 key neyse onu bul.
Sonra windows 7 kur.
Daha sonra tekrar Windows 10 yüklerken ürün key gerekir.

USB ile Windows 7 yüklesem ve daha sonra tekrar Windows 10 yüklesem ürün etkinleştirmede sorun yaşar mıyım acaba?
Sorun olmaz.

Önce notebook windows 10 key neyse onu bul.
Sonra windows 7 kur.
Daha sonra tekrar Windows 10 yüklerken ürün key gerekir.
...

Peki ürün anahtarını nasıl öğrenebilirim? Çeşitli programlar paylaşılmış. Bir tanesini denedim ancak programın bana gösterdiği anahtarın son 5 hanesi pc'deki ayarlar/etkinleştirme ekranında gösterilen ve sansürlenmiş olan ürün anahtarının son 5 hanesi birbiri ile uyuşmuyor.

Önerebileceğin program (mümkünse basit olan) veya yöntem var mı?

CMD'yi Yönetici Olarak Açın.
Açılan penceremize = cscript slmgr. VBS Yapıştırıyoruz ve Boşluk Bırakıp /ipk Yapıyoruz. Cscript slmgr. VBS /ipk
PC nizin Windows kaç olduğunu öğrendikten sonra bu kodlardan uygun olanı seçin = SADECE Windows 10 DA GEÇERLİDİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…