Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar bu hatayı verdi kapanmıyor ne yapmalıyım? Ben 2.işletim sistemi olarak kuracaktım. Yeniden başlatmalı mıyım? Dosya Ekleri image.jpg 74,9 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar bu hatayı verdi kapanmıyor ne yapmalıyım? Ben 2.işletim sistemi olarak kuracaktım. Yeniden başlatmalı mıyım?
aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #2 Aynısı bendede olmuştu. Yeniden usbye yazdım düzeldi.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 aszx dedi: Aynısı bende de olmuştu. Yeniden ünye yazdım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kendini yeniden başlattı bilgisayar ve 1. işletim sistemim olan 8.1e döndü aceleyle konuyu açmıştım yine de teşekkürler.
aszx dedi: Aynısı bende de olmuştu. Yeniden ünye yazdım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kendini yeniden başlattı bilgisayar ve 1. işletim sistemim olan 8.1e döndü aceleyle konuyu açmıştım yine de teşekkürler.
aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #4 Captain Rex dedi: Hocam şimdi kendini yeniden başlattı bilgisayar ve 1. işletim sistemim olan 8.1e döndü aceleyle konuyu açmıştım yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeniden denersen aynısı olabilir. Eğer w 7 yi kuracaksan tekrardan USB ye yazıp dene.
Captain Rex dedi: Hocam şimdi kendini yeniden başlattı bilgisayar ve 1. işletim sistemim olan 8.1e döndü aceleyle konuyu açmıştım yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeniden denersen aynısı olabilir. Eğer w 7 yi kuracaksan tekrardan USB ye yazıp dene.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #5 aszx dedi: Yeniden denersen aynısı olabilir. Eğer W 7'yi kuracaksan tekrardan USB'ye yazıp dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ben USB olmadan direk ISO ile kuruyorum zaten bayağı bir ISO denedim olmadı artık sanırım Windows 10 eski sürümlerinden kuracağım.
aszx dedi: Yeniden denersen aynısı olabilir. Eğer W 7'yi kuracaksan tekrardan USB'ye yazıp dene. Genişletmek için tıkla... Hocam ben USB olmadan direk ISO ile kuruyorum zaten bayağı bir ISO denedim olmadı artık sanırım Windows 10 eski sürümlerinden kuracağım.