SF martinez Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar konu belirttiğim gibi yükleme ekranından sonra siyah ekran geliyor ve yeniden başlatılıyor yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2024
Merhaba arkadaşlar konu belirttiğim gibi yükleme ekranından sonra siyah ekran geliyor ve yeniden başlatılıyor yardımcı olursanız sevinirim.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.092 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #2 SF martinez dedi: Merhaba arkadaşlar konu belirttiğim gibi yükleme ekranından sonra siyah ekran geliyor ve yeniden başlatılıyor yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Normalde yeniden başlatma olur ama dediğiniz başka bir şey galiba. Fotoğraf vb. atabilir misiniz?
SF martinez dedi: Merhaba arkadaşlar konu belirttiğim gibi yükleme ekranından sonra siyah ekran geliyor ve yeniden başlatılıyor yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Normalde yeniden başlatma olur ama dediğiniz başka bir şey galiba. Fotoğraf vb. atabilir misiniz?
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 1 Mart 2024 #3 Anakart veya bilgisayar modeli ? Windows 7'de tam uefi desteği olmadığı için yeni donanımlarda kurulması çok zor.
Anakart veya bilgisayar modeli ? Windows 7'de tam uefi desteği olmadığı için yeni donanımlarda kurulması çok zor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 İlk olarak tüm sistemini detaylıca belirt.