Windows 7 yüklemek mantıklı mı?

HHB

Centipat
Daha fazla  
RAM
3 GB Ram
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
AMD Radeon Graphics
Anakart
81W1
İşlemci
AMD 3020e with Radeon Graphics
Merhaba arkadaşlar. Benim 5 yıllık bir laptopum var çok da iyi bir laptop değil. İçinde lisanslı Windows 10 var ve sürekli kasıyor. Laptopun performansını artırmak için Windows 7 yüklemeyi düşünüyorum ama bir yandan desteği kesilmiş diye tereddüt ediyorum. Başka bir bilgisayar aldım ve bu laptopu çok kullanmıyorum. Ayrıca Windows 7 ISO dosyasındaki setup.exe dosyasını çıkartıp oradan yüklediğimizde lisans gider mi? Zaten içinde Skype, legacy Launcher, Chrome falan yükleyeceğim o kadar. Laptop özelliklerini veriyorum.
4 GB RAM.
CPU: AMD 3020e with Radeon Graphics.
Ekran kartı: AMD Radeon Graphics.
128 GB RAM.
Lenovo IdeaPad 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır çok güvenlik açığı var, aynı laptop bendede var Windows 10 LTSC öneririm ilaç gibi geliyor.

Yada Linux Mint kullanabilirsin.

Windows 10 Kurmak daha mantıklı, Windows 7 eskimiş ve yavaş bir sistem. 8 ve 8.1 hakkında hiç konuşmuyorum bile. 10 Kur gitsin.

CTT Utility var o da bayağı hızlandırıyor bilgisayarı öneririm.

Linux Mint Öneririm, o sisteme ilaç gibi gelir.
Yok ben Linux geçmem diyorsanız 10'a format atıp üstüne atlas os kurabilirsiniz.

Çok fazla düşündüm Windows 2023 de Windows 7 1 yıl kullandım ve hiçbir hata almamıştım ama çoğu güncelleme gelmeyince bırakmak gerekiyor günümüzde gerçekten kurulmaz benim PC 12. yılına girecek Enterprise LTSC sürümlerine geçeceğim.

Özelleştirilmiş Windows 10 sürümü veya hafif Linux dağıtımı (mesela Mint) tercih etmeni öneririm.

Mantıklı değil. Windows 10 kurun, alışırım derseniz Linux Mint.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…