z4us Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Merhaba. Bu siteden Windows 7 ISO indirdim ve kurulum hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
amdlaynar Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #2 z4us dedi: Merhaba. Bu siteden Windows 7 ISO indirdim ve kurulum hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi hatayı veriyor
z4us dedi: Merhaba. Bu siteden Windows 7 ISO indirdim ve kurulum hatası veriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi hatayı veriyor
z4us Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 amdlaynar dedi: Hangi hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın kurulumu diyor anlamadım
amdlaynar dedi: Hangi hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın kurulumu diyor anlamadım
amdlaynar Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 z4us dedi: Yeniden başlatın kurulumu diyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... ISO'yu baştan yazdırınız bir de öyle deneyiniz.
z4us dedi: Yeniden başlatın kurulumu diyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... ISO'yu baştan yazdırınız bir de öyle deneyiniz.
z4us Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #5 amdlaynar dedi: ISO'yu baştan yazdırınız bir de öyle deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
amdlaynar dedi: ISO'yu baştan yazdırınız bir de öyle deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler