Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #1 Bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri 20200707_162641.jpg 573,8 KB · Görüntüleme: 122 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 7 Temmuz 2020 #2 Driver Booster'ın zararlarından biri. Temiz kurulum yapmak çözüm olabilir.
EskoriX Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 716 Çözümler 2 7 Temmuz 2020 #3 USB belleği çıkardıysanız tekrar takmayı deneyin.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #4 GreatestOfAlltimes dedi: Driver Booster'ın zararlarından biri. Temiz kurulum yapmak çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten temiz kurulum yaparken oldu. EskoriX dedi: USB belleği çıkardıysanız tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıkarmadım
GreatestOfAlltimes dedi: Driver Booster'ın zararlarından biri. Temiz kurulum yapmak çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten temiz kurulum yaparken oldu. EskoriX dedi: USB belleği çıkardıysanız tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıkarmadım
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 7 Temmuz 2020 #5 Fregat. dedi: Zaten temiz kurulum yaparken oldu. Çıkarmadım. Genişletmek için tıkla... O zaman: EskoriX dedi: USB belleği çıkardıysanız tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
Fregat. dedi: Zaten temiz kurulum yaparken oldu. Çıkarmadım. Genişletmek için tıkla... O zaman: EskoriX dedi: USB belleği çıkardıysanız tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 7 Temmuz 2020 #6 Warez dedin ya, sen pimi çektin bombayı elinde tutuyorsun. Korsan ve muhtemelen üstünde oynanmış bir Windows kurmaya çalışıyorsun.
Warez dedin ya, sen pimi çektin bombayı elinde tutuyorsun. Korsan ve muhtemelen üstünde oynanmış bir Windows kurmaya çalışıyorsun.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #7 Çıkarıp tekrarmı takayim
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 7 Temmuz 2020 #8 Ben mi yanlışım yoksa Game Boost.Ink uzantısı Driver Booster'a mı ait?
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #9 ekmeğin altındaki etiket dedi: Warez dedin ya, sen pimi çektin bombayı elinde tutuyorsun. Korsan ve muhtemelen üstünde oynanmış bir Windows kurmaya çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım
ekmeğin altındaki etiket dedi: Warez dedin ya, sen pimi çektin bombayı elinde tutuyorsun. Korsan ve muhtemelen üstünde oynanmış bir Windows kurmaya çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 7 Temmuz 2020 #10 Fregat. dedi: Ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün güzel bir Windows 7 ISO'su indireceksin veya satın alacaksın.
Fregat. dedi: Ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün güzel bir Windows 7 ISO'su indireceksin veya satın alacaksın.