Windows 7 yüklenir mi?

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Windows 7'ye geçeceğim ama korkularım var ya Driver'leri yükleyemezsem yanlış bir şey yaparsam diye. yardımcı olur musunuz sistemim bayağı kötü? Windows 7'ye geçme demezseniz sevinirim.

Öncelikle Technopat Windows 7 desteğini, genişletilmiş destek bitince kesmiştir.

Sistem bilgilerinizi belirtiniz.

Windows 7'ye geçeceğim ama korkularım var ya Driver'leri yükleyemezsem yanlış bir şey yaparsam diye. yardımcı olur musunuz sistemim bayağı kötü? Windows 7'ye geçme demezseniz sevinirim.
Windows 7 kullanıyorum. Windows 10 da kullandım 3 sene. Windows 7 hissini bende uyandırmadı. Hâlâ Windows 7 kullanıyorum. Bakalım, sistem toplarsam belki bir ihtimal Windows 10'a geçerim.

Ayrıca sistemini belirtmemişsin. Onu belirt ona göre önerelim.

7200rpm HDD'de test etmiştim 1511 daha hızlıydı. Problem olduğunu söylemiyorum daha güncel sürümlerde.
Açıkçası o sürümleri kullanmadım. Ama güncel olan daha iyidir. Karar onun.
Öncelikle Technopat Windows 7 desteğini, genişletilmiş destek bitince kesmiştir.

Sistem bilgilerinizi belirtiniz.
Merhaba imzanızda ki gibi bulanık yazıyı nasıl yaptınız acaba? Aradım da bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…