AloneAstronaut Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım?
Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 13 Nisan 2021 #2 AloneAstronaut dedi: Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Resetle. Artı 0 Eksi
AloneAstronaut dedi: Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Resetle.
KS KS AloneAstronaut Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #3 ReloadingData dedi: Resetle. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum herhangi bir resetleme tuşu yok power tuşundan kapatıp açsam yarıda kalan işlem varsa çökermi diye korkuyorum Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Resetle. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum herhangi bir resetleme tuşu yok power tuşundan kapatıp açsam yarıda kalan işlem varsa çökermi diye korkuyorum
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 13 Nisan 2021 #4 AloneAstronaut dedi: Laptop kullanıyorum herhangi bir resetleme tuşu yok Power tuşundan kapatıp açsam yarıda kalan işlem varsa çökermi diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Kapat kurulumu tekrar başlat baştan. Artı 0 Eksi
AloneAstronaut dedi: Laptop kullanıyorum herhangi bir resetleme tuşu yok Power tuşundan kapatıp açsam yarıda kalan işlem varsa çökermi diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Kapat kurulumu tekrar başlat baştan.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 13 Nisan 2021 #5 Windows 7'yi kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #6 AloneAstronaut dedi: Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Laptopu açarken kullandığın güç tuşuna 5-7 saniye arasında basılı tut laptop kapanacaktır ardından kuruluma yeniden başlamalısın. Artı 1 Eksi
AloneAstronaut dedi: Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Laptopu açarken kullandığın güç tuşuna 5-7 saniye arasında basılı tut laptop kapanacaktır ardından kuruluma yeniden başlamalısın.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #7 Bozkurt1907 dedi: Laptopu açarken kullandığın güç tuşuna 5-7 saniye arasında basılı tut laptop kapanacaktır ardından kuruluma yeniden başlamalısın. Genişletmek için tıkla... Konu çözülmüş. Artı 0 Eksi
Bozkurt1907 dedi: Laptopu açarken kullandığın güç tuşuna 5-7 saniye arasında basılı tut laptop kapanacaktır ardından kuruluma yeniden başlamalısın. Genişletmek için tıkla... Konu çözülmüş.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #8 hacsiz seferi dedi: Konu çözülmüş. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlenen bir cümle görmeyince bende yardım etmeye çalıştım. Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: Konu çözülmüş. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlenen bir cümle görmeyince bende yardım etmeye çalıştım.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #9 Bozkurt1907 dedi: Çözüm olarak işaretlenen bir cümle görmeyince bende yardım etmeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Çözüm sizin mesajınız anlamında. Artı 0 Eksi
Bozkurt1907 dedi: Çözüm olarak işaretlenen bir cümle görmeyince bende yardım etmeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Çözüm sizin mesajınız anlamında.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #10 hacsiz seferi dedi: Çözüm sizin mesajınız anlamında. Genişletmek için tıkla... Ha pardon kusura bakmayın lütfen. Artı 1 Eksi
hacsiz seferi dedi: Çözüm sizin mesajınız anlamında. Genişletmek için tıkla... Ha pardon kusura bakmayın lütfen.