AloneAstronaut Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım?
Windows 10'u silip Windows 7 yüklerken ekranım dondu. Ekipmanlarım ışık vermiyor. Herhangi bir tıklamada tepki yok. Ne yapmalıyım?
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #11 Bozkurt1907 dedi: Ha pardon kusura bakmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Sorun değil . Artı 0 Eksi
KS KS AloneAstronaut Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #12 Bozkurt1907 dedi: Laptopu açarken kullandığın güç tuşuna 5-7 saniye arasında basılı tut laptop kapanacaktır ardından kuruluma yeniden başlamalısın. Genişletmek için tıkla... Yaptım tekrardan yükleme tamamlanıyor kısmında donuyor Artı 0 Eksi
Bozkurt1907 dedi: Laptopu açarken kullandığın güç tuşuna 5-7 saniye arasında basılı tut laptop kapanacaktır ardından kuruluma yeniden başlamalısın. Genişletmek için tıkla... Yaptım tekrardan yükleme tamamlanıyor kısmında donuyor
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #13 AloneAstronaut dedi: Yaptım tekrardan yükleme tamamlanıyor kısmında donuyor Genişletmek için tıkla... Orijinal kurduğunuzdan eminmisiniz? Ve formatı nasıl hazırladınız? Artı 0 Eksi
AloneAstronaut dedi: Yaptım tekrardan yükleme tamamlanıyor kısmında donuyor Genişletmek için tıkla... Orijinal kurduğunuzdan eminmisiniz? Ve formatı nasıl hazırladınız?
KS KS AloneAstronaut Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #14 Bozkurt1907 dedi: Orijinal kurduğunuzdan eminmisiniz? Ve formatı nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Eminim USB belleğimi boot'a hazır hale getirdim ve kurdum Artı 0 Eksi
Bozkurt1907 dedi: Orijinal kurduğunuzdan eminmisiniz? Ve formatı nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Eminim USB belleğimi boot'a hazır hale getirdim ve kurdum