A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli Hdd Ekran kartı Amd redeom 570 Anakart Bilmiyorum İşlemci Amd ryzen 3 3200U Ya abi şimdi PC Windows 10'dan 7 yapmak istedim ve bu hatayla karşılaştım.
C H R O N I C Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #2 Merhabalar. Kullanmış olduğunuz Windows 7 İso imajının sağlamlığından eminmisiniz ? Eğer emin iseniz tekrar denemenizi tavsiye ederim Eğer emin değilseniz Windows 7 indirmek için gerekli olan sitelerden indirme işlemi yapabilirsiniz
Merhabalar. Kullanmış olduğunuz Windows 7 İso imajının sağlamlığından eminmisiniz ? Eğer emin iseniz tekrar denemenizi tavsiye ederim Eğer emin değilseniz Windows 7 indirmek için gerekli olan sitelerden indirme işlemi yapabilirsiniz
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 20 Mayıs 2022 #3 aldesia dedi: Ya abi şimdi PC Windows 10'dan 7 yapmak istedim ve bu hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmış olabilirsiniz.
aldesia dedi: Ya abi şimdi PC Windows 10'dan 7 yapmak istedim ve bu hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmış olabilirsiniz.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.869 Makaleler 9 Çözümler 75 Yer İstanbul, Türkiye 20 Mayıs 2022 #4 aldesia dedi: Ya abi şimdi PC Windows 10'dan 7 yapmak istedim ve bu hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi neden yüklüyorsunuz? Teknoloji gelişti artık eskide kaldı be, bu yolun geri dönüşü yok.
aldesia dedi: Ya abi şimdi PC Windows 10'dan 7 yapmak istedim ve bu hatayla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Windows 7'yi neden yüklüyorsunuz? Teknoloji gelişti artık eskide kaldı be, bu yolun geri dönüşü yok.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 20 Mayıs 2022 #5 Leon Dayı dedi: Windows 7'yi neden yüklüyorsunuz? Teknoloji gelişti artık eskide kaldı be, bu yolun geri dönüşü yok. Genişletmek için tıkla... Aynen. Yani bir de Windows 7'ye geçmenizin sebebini de yazarsanız iyi olur.
Leon Dayı dedi: Windows 7'yi neden yüklüyorsunuz? Teknoloji gelişti artık eskide kaldı be, bu yolun geri dönüşü yok. Genişletmek için tıkla... Aynen. Yani bir de Windows 7'ye geçmenizin sebebini de yazarsanız iyi olur.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.869 Makaleler 9 Çözümler 75 Yer İstanbul, Türkiye 20 Mayıs 2022 #6 Abdul0234 dedi: Aynen. Yani bir de Windows 7'ye geçmenizin sebebini de yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Haklısın bunu yazması gerekliydi. Windows 7'yi halen kullanmak isteyenleri hiç anlamıyorum. Eskiden çok kullandım zamanına göre iyi sistemdi ama desteği kesilince insan teknolojinin geliştiğini fark etti.
Abdul0234 dedi: Aynen. Yani bir de Windows 7'ye geçmenizin sebebini de yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Haklısın bunu yazması gerekliydi. Windows 7'yi halen kullanmak isteyenleri hiç anlamıyorum. Eskiden çok kullandım zamanına göre iyi sistemdi ama desteği kesilince insan teknolojinin geliştiğini fark etti.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 20 Mayıs 2022 #7 Eğer kasıyorsa Windows 8.1 öneririm. Ama HDD varsa hiç bir şeyi ellemeden direkt SSD takın olur biter.
Eğer kasıyorsa Windows 8.1 öneririm. Ama HDD varsa hiç bir şeyi ellemeden direkt SSD takın olur biter.
A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #8 Abdul0234 dedi: Windows 10'da sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzelteceğim?
Abdul0234 dedi: Windows 10'da sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzelteceğim?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.869 Makaleler 9 Çözümler 75 Yer İstanbul, Türkiye 20 Mayıs 2022 #9 aldesia dedi: Peki nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Windows 7'ye neden geçiyorsunuz? Lütfen belirtin ona göre yardımcı olalım.
aldesia dedi: Peki nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Windows 7'ye neden geçiyorsunuz? Lütfen belirtin ona göre yardımcı olalım.
A aldesia Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #10 Abdul0234 dedi: Eğer kasıyorsa Windows 8.1 öneririm. Ama HDD varsa hiçbir şeyi ellemeden direkt SSD takın olur biter. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım AMD ekran kartımı güncelliye miyorum oda sinirimi bozuyor ondan win 8.1 e geçmiyorum
Abdul0234 dedi: Eğer kasıyorsa Windows 8.1 öneririm. Ama HDD varsa hiçbir şeyi ellemeden direkt SSD takın olur biter. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım AMD ekran kartımı güncelliye miyorum oda sinirimi bozuyor ondan win 8.1 e geçmiyorum