DODOWJDJE Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #1 Merhaba Windows 7 yüklerken sürekli yükleme medya aygıtı bulunamadı hatası veriyor. Çözüm nedir?
Black_Necro Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #2 Kullandığınız aygıt ya da bağlantısinda sorun var demek istemiş.
DODOWJDJE Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #3 Black_Necro dedi: Kullandığınız aygıt ya da bağlantısinda sorun var demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Bir videoda gördüm USB 2.0'a takın diyor ama takıyorum yine olmuyor.
Black_Necro dedi: Kullandığınız aygıt ya da bağlantısinda sorun var demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Bir videoda gördüm USB 2.0'a takın diyor ama takıyorum yine olmuyor.
Black_Necro Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #4 Flashtan yüklüyorsaniz indirdiğiniz ISO dosyasında ya da yazdırırken hata olmuş olabilir tekrar indirip yazdırma imkanınız varsa bence deneyin.
Flashtan yüklüyorsaniz indirdiğiniz ISO dosyasında ya da yazdırırken hata olmuş olabilir tekrar indirip yazdırma imkanınız varsa bence deneyin.
DODOWJDJE Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #5 Black_Necro dedi: Flashtan yüklüyorsaniz indirdiğiniz ISO dosyasında ya da yazdırırken hata olmuş olabilir tekrar indirip yazdırma imkanınız varsa bence deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine olmadı ve Rufus'tan yazdırdım.
Black_Necro dedi: Flashtan yüklüyorsaniz indirdiğiniz ISO dosyasında ya da yazdırırken hata olmuş olabilir tekrar indirip yazdırma imkanınız varsa bence deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine olmadı ve Rufus'tan yazdırdım.
Black_Necro Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #6 Hdd kısmına gelince hdd yi mi gormuyor yoksa hdd yi sectikten sonra flashi mi gormuyor
DODOWJDJE Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #7 Black_Necro dedi: Hdd kısmına gelince hdd yi mi gormuyor yoksa hdd yi sectikten sonra flashi mi gormuyor Genişletmek için tıkla... Black_Necro dedi: Hdd kısmına gelince hdd yi mi gormuyor yoksa hdd yi sectikten sonra flashi mi gormuyor Genişletmek için tıkla... Aslında bende anlamadım USB'yi görüyor ve hata veriyor.
Black_Necro dedi: Hdd kısmına gelince hdd yi mi gormuyor yoksa hdd yi sectikten sonra flashi mi gormuyor Genişletmek için tıkla... Black_Necro dedi: Hdd kısmına gelince hdd yi mi gormuyor yoksa hdd yi sectikten sonra flashi mi gormuyor Genişletmek için tıkla... Aslında bende anlamadım USB'yi görüyor ve hata veriyor.
Black_Necro Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #8 Rufus'tan yazıdırken UEFI değil MBR seçili değil mi?
DODOWJDJE Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #9 Black_Necro dedi: Rufus'tan yazıdırken UEFI değil MBR seçili değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Black_Necro dedi: Rufus'tan yazıdırken UEFI değil MBR seçili değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Black_Necro Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #10 anlamadım valla