Windows 7 yüksek CPU kullanım sorunu

FlashPoint

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar benim sorunum biraz kafa karıştırıcı. Beni bayağı bir uğraştırdı ki pek sonuç alamadım. Sık sık mavi ekran veriyordu. CPU tavan yapıyordu sıcaklık vardı ki bayağı çıkmıştı bende gittim fanı değiştirdim sıcaklık azaldı bu sefer yine CPU sorunu var mesela bir uygulama var çalıştırıyorum simge durumuna aldığım zaman CPU %1'lerde dolaşıyor ama kullanıma geçtiğim zaman CPU %80-90 aralığında dolaşıyor. Bilgisayar mavi ekran hatası da garip bir şey bilgisayar donuyor ve yeniden başlıyor Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtarıldı hata kodu : 1055 yazıyor. Donanımsal bir sorun mu yoksa yazılımsal mı bunun format olayına gelince eskiden Windows XP kurmuştum onda video izlerken dahi donuyordu. Şimdi öyle bir sorun yok ama o derece bir sorun var yardım ederseniz sevinirim. Tekrar format atmayı deneyeceğim cd ROM'da bi sorun var çözülürse deneyeceğim. Sizden de cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı