Windows 7

İlk kurulumdan sonra SP1 ile birlikte 1.5 GB'tan fazla güncelleme alan artık demode olmuş Microsoft işletim sistemi.

Sizden Windows XP'nin tanıtımını bekliyoruz. Windows 7'yi böyle tanıttıysanız Windows XP'yi nasıl tanıtacaksınız merak ediyorum.

Bence Windows XP için şöyle dersiniz : SP3 çıkmasına rağmen virüslerin barınağı çöp kutusuna girmiş bir işletim sistemi.

Valla öyle güzel anlatmışsın ki kardeş maşallah bi Windows 7 kullanıcısı olarak kendimden utandım.

- - - Güncellendi - - -

Ben bu işe 2000 lerle başladığım için Windows 8 i bir iki yerde kullandım kendimi kaybettim. Bu ne dedim böyle, 7 biraz daha anlaşılır benim için o yüzden de hala kullanıyorum. Herhalde değiştirmenin vakti gelmiş

Geldi geçiyor bile. Windows 7 devri bitti artık. Forumda kullananları afaroz ediyoruz

En son 3 ay önce kullanayım dedim biyerde, denetim masasını 10 dk aradım. Dedim yok bu beni bozar arkadaş o zamandan beride çok iyi gözle bakmadım açıkçası.

Aynen windows 8 kullandıktan sonra windows 7 zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…