windows 7

meteokyay06

Kilopat
Daha fazla  
windows 7 kullanıyorum fakat 2015de desteği biteceği için win8 e gecmeyi düşünüyorumda coğu kişi win8 win7 ye göre cok karışık diyor doğrumu ?

Windows 8.1.1 gelmiş geçmiş en stabil en iyi işletim sistemidir. Kimin ne söylediğine bakmayın, cahil insan çok memlekette. Kurduğunuzda Windows 7'ye dönmek istemeyeceksiniz bana güvenebilirsiniz. 1 hafta sonra alışıyorsunuz. Bu ülkede Windows 7 çıktığında XP forever diyen insanları biliyorum. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal buyrun.

windows 7+8 aio var elimde sizce zararlı veya oynama yapılmısmıdır? teknopat ailesi .

@meteokyay06
Eğer oyun oynayacaksanız Win 8 ve 8.1 sıkıntıları ile baş edilmiyor. Oyun oynamayan bir kullanıcı iseniz 8 ya da 8.1 kurmada yarar var.
Ha keza oyunları orijinal kuruyorsanız yine Win 8/8.1 kurmanızda bir sakınca yok.

Win 8 ve 8.1 kullanmış birisi olarak sırf oyun oynayabilmek adına Win7'ye döndüm.

Windows 7'den çok memnunum Ultimate 64-bit kullanıyorum, 10 çıkınca 10'a geçeceğim fakat şu anda 7'de mutluyum. 8.1'de oyun konusunda sıkıntı çeken birçok tanıdığım var. Ben korsan oynadığım için 7'den memnunum ama size kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…