Steam Windows 7'de 0 MB disk kullanımı nasıl düzeltilir?

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de aimlabs indirirken disk kullanımı 0 olmuştu. İndirme ön belleğini temizledim sonra düzeldi indirmeye başladı. Şu anda ~7, 5 GB indirmeden ~7, 1 GB indirdi ve bu kadar az kalmasına rağmen disk kullanımı 0'da. İndirme var ama disk kullanımı yok. Durdurup devam ettirdim, bilgisayarı her açmamda falan deniyorum ama olmuyor. İndirme ön belleğini de temizledim sunucu da değiştim olmadı.

RAM: 8 GB.
İşlemci i5 (eski nesil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk sağlığınız nasıl?

Nesnel bir ölçüt yapmadım ama daha öncesinde yanmıştı değiştirildi. Şimdikine de kahve dökmüşler falan PC iyice kötü oldu. Ekranın alt kısımlarında yatay şeritler falan var kısacası PC çok kötü zaten internet kafede oynuyorum bunu da aim çalışayım diye kurmak istiyorum.

Not: Önbelleği temizledim ve sunucuyu ankaraya çekince kısabir süre disk de görünmeye başladı ama sonra yavaş yavaş düştü, pik yapıp yükseldi ve yine azaldı, sonra 0 oldu disk kullanımı. Hatta "içerik kullanılamaz" ve "sunuculara erişilemiyor" gibi uyarılarla iptal ediyor indirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…