mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #1 8 GB RAM neden kullanilabilir RAM miktarı 2.92 GB yazıyor? Nasıl düzeltebilirim?
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 2 Ekim 2020 #2 Büyük ihtimalle 64 bit kurmadığınızdan kaynaklı. 32 bit ise tekrar 64 bit ISO dosyasıyla kurulum yapın.
Büyük ihtimalle 64 bit kurmadığınızdan kaynaklı. 32 bit ise tekrar 64 bit ISO dosyasıyla kurulum yapın.
mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #3 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Büyük ihtimalle 64 Bit kurmadığınızdan kaynaklı. 32 Bit ise tekrar 64 Bit ISO dosyasıyla kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... İşte onu yapamam babam beni öldürür.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Büyük ihtimalle 64 Bit kurmadığınızdan kaynaklı. 32 Bit ise tekrar 64 Bit ISO dosyasıyla kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... İşte onu yapamam babam beni öldürür.
WeiShen Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 135 2 Ekim 2020 #4 mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Babanız neden 64 Bit kurunca sizi öldürür?
mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Babanız neden 64 Bit kurunca sizi öldürür?
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 2 Ekim 2020 #5 mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Benim söylediğimden başka çare yok. Babanıza söyleyin kendi yapabiliyorsa kendi yapsın ya da bilen birine yaptırsın.
mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Benim söylediğimden başka çare yok. Babanıza söyleyin kendi yapabiliyorsa kendi yapsın ya da bilen birine yaptırsın.
ManTuna17 Kilopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 244 Çözümler 1 2 Ekim 2020 #6 mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir evlat.
mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir evlat.
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 2 Ekim 2020 #7 mirroR_65 dedi: İşte onu yapamam babam beni öldürür. Genişletmek için tıkla... Yedek Al Yap(tır).
mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #8 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Benim söylediğimden başka çare yok. Babanıza söyleyin kendi yapabiliyorsa kendi yapsın ya da bilen birine yaptırsın. Genişletmek için tıkla... Yani yapmama izin vermez.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Benim söylediğimden başka çare yok. Babanıza söyleyin kendi yapabiliyorsa kendi yapsın ya da bilen birine yaptırsın. Genişletmek için tıkla... Yani yapmama izin vermez.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 2 Ekim 2020 #9 WeiShen dedi: Babanız neden 64 Bit kurunca sizi öldürür? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle dosyaların silinmesinden korkuyor bilgisayarda babasıyla ilgili bilgiler varsa.
WeiShen dedi: Babanız neden 64 Bit kurunca sizi öldürür? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle dosyaların silinmesinden korkuyor bilgisayarda babasıyla ilgili bilgiler varsa.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 2 Ekim 2020 #10 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Büyük ihtimalle dosyaların silinmesinden korkuyor bilgisayarda babasıyla ilgili bilgiler varsa. Genişletmek için tıkla... Babana durumu güzelce izah et bilgilerini yedeklesin.
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Büyük ihtimalle dosyaların silinmesinden korkuyor bilgisayarda babasıyla ilgili bilgiler varsa. Genişletmek için tıkla... Babana durumu güzelce izah et bilgilerini yedeklesin.