P PRODROİD Zeptopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 17 19 Haziran 2024 #1 RAM 2GB Ekran kartı İntel 965 Chipset Family İşlemci İntel Core İ2 Duo T7250 Windows 7'de alt çubuk ve dosyalar gözükmüyor. Bilgisayarı yeniden başlattım ama düzelmedi yakın zamanda da herhangi virüslü olabilecek bir şey yüklemedim. Acil yardım bekliyorum. İhtiyaç var mı bilmem ama sistem bu.
Windows 7'de alt çubuk ve dosyalar gözükmüyor. Bilgisayarı yeniden başlattım ama düzelmedi yakın zamanda da herhangi virüslü olabilecek bir şey yüklemedim. Acil yardım bekliyorum. İhtiyaç var mı bilmem ama sistem bu.
Çözüm PROELMA X UMUT DENİZ 19 Haziran 2024 Kardeşim Windows logo+ R bas. Sonra "Explorer" yaz. "çalıştır" de. Olacaktır.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 19 Haziran 2024 #2 Kardeşim Windows logo+ R bas. Sonra "Explorer" yaz. "çalıştır" de. Olacaktır. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS P PRODROİD Zeptopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 17 19 Haziran 2024 #3 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Kardeşim Windows logo+ R bas. Sonra "Explorer" yaz. "çalıştır" de. Olacaktır. Genişletmek için tıkla... Deniyorum... PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Kardeşim Windows logo+ R bas. Sonra "Explorer" yaz. "çalıştır" de. Olacaktır. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Kardeşim Windows logo+ R bas. Sonra "Explorer" yaz. "çalıştır" de. Olacaktır. Genişletmek için tıkla... Deniyorum... PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Kardeşim Windows logo+ R bas. Sonra "Explorer" yaz. "çalıştır" de. Olacaktır. Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkürler.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 19 Haziran 2024 #4 Rica ederim. Artı 0 Eksi