Windows 7'de crc hatası

Daha fazla  
Sayın adminler, durumu şöyle açıklayayım.
2009'da aldığım ve 2015 haziranına kadar xp olarak kullandığım bilgisayarımı o tarihten sonra win 7 yaptım. 1 aylık süreçte böyle bir sorun yoktu, birçok oyun kurup D'ye depoladım. (GTA 5, COD MW 3, Metro, Far Cry 3, Mafia gibi) fakat sonraları daha önce yüklediğim ve cdlerinde sorun olmadığını bildiğim oyunları bilgisayara atıp arşiv çıkartması yapma aşamasına geldiğimde sürekli çeşitli crc hataları çıkıyor ortaya. Cdler'de sorun olmadığını biliyorum çünkü xp sistemli exper marka dandik laptopumda bu işlemleri yaptığımda kuruluyor fakat oyunlar yetersiz donanım yüzünden açılmıyor tabi.
Belirtmek istediğim bir diğer şey de win7yi dediğim gibi bu yazdan beri kullanırken karşılaştığım crc hatası ve mavi ekran+akabinde restart atma sorunlarından dolayı bezdim ve 2-3 kez format attım fakat formatlarda D'yi silmiyor sadece C'yi siliyorum. HDD'yi komple formatlamam kesin çözüm olur mu? Böyle bir sorun nasıl bu şekilde bilgisayara kanser gibi yapışabilir? Xp kullandığım yıllarda böyle bir şey yoktu çünkü. İşlemci sistemle çakışıp dataları atlayarak atıyor olabilir mi? Ya da sorun dvd okuyucuda mıdır?
Sistemimi aşağıya yazıyor ve acil yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

windows 7 64 bit
Asus m3a - amd athlon 64x2 dual core processor - 3.0 ghz
6 gb ram ddr2 (2gb kingston +2 gb kingston + 1gb corsair +1gb corsair)
amd radeon r7 200 series 2gb ekran kartı
hitachi 500 gb harddisk
samsung dvdw
550w recom power

Problemin Gta 5 için birkaç ay önce aldığım 2. El ram ler yüzünden oldugu anlaşılmıştır.Bu extra Ramleri söktükten sonra sorun ortadan kalktı.Aynı problemleri yaşayan arkadaşlara umarım yol gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…