S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #11 JackForest dedi: Hocam şu an aktif olarak televizyon da çalışıyor internet bir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı resetleyip açar mısınız? Sürekli aynı şeyi mi yapacak görmüş oluruz.
JackForest dedi: Hocam şu an aktif olarak televizyon da çalışıyor internet bir şey yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı resetleyip açar mısınız? Sürekli aynı şeyi mi yapacak görmüş oluruz.
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #12 SdtCngz dedi: Bilgisayarı resetleyip açar mısınız? Sürekli aynı şeyi mi yapacak görmüş oluruz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. SdtCngz dedi: Bilgisayarı resetleyip açar mısınız? Sürekli aynı şeyi mi yapacak görmüş oluruz. Genişletmek için tıkla... Aynı kalıyor değişen bir şey yok. Son düzenleme: 6 Nisan 2023
SdtCngz dedi: Bilgisayarı resetleyip açar mısınız? Sürekli aynı şeyi mi yapacak görmüş oluruz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. SdtCngz dedi: Bilgisayarı resetleyip açar mısınız? Sürekli aynı şeyi mi yapacak görmüş oluruz. Genişletmek için tıkla... Aynı kalıyor değişen bir şey yok.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #13 JackForest dedi: Tamam hocam deniyorum. Aynı kalıyor değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Bir de şu başlıklara tek tek bakmanız gerekecek. Ben genelde o şekilde yapıyorum tüm çözümleri yorumları okuyorum. Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: Windows 7 tanımlanamayan Ağ www.technopat.net
JackForest dedi: Tamam hocam deniyorum. Aynı kalıyor değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Bir de şu başlıklara tek tek bakmanız gerekecek. Ben genelde o şekilde yapıyorum tüm çözümleri yorumları okuyorum. Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: Windows 7 tanımlanamayan Ağ www.technopat.net
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #14 SdtCngz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Bir de şu başlıklara tek tek bakmanız gerekecek. Ben genelde o şekilde yapıyorum tüm çözümleri yorumları okuyorum. Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: Windows 7 tanımlanamayan Ağ www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor ya geçersiz IP sorunu buldu PC ona da baktım o da olmadı ne yapacağım bilmiyorum.
SdtCngz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dener misiniz? Bir de şu başlıklara tek tek bakmanız gerekecek. Ben genelde o şekilde yapıyorum tüm çözümleri yorumları okuyorum. Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: Windows 7 tanımlanamayan Ağ www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor ya geçersiz IP sorunu buldu PC ona da baktım o da olmadı ne yapacağım bilmiyorum.