Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #1 Laptop kullanıcısıyım ve Windows 7 kurmayı planlıyorum, Ethernet sıkıntısı çeker miyim direkt Wi-Fi'a bağlanır mıyım?
Laptop kullanıcısıyım ve Windows 7 kurmayı planlıyorum, Ethernet sıkıntısı çeker miyim direkt Wi-Fi'a bağlanır mıyım?
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Roger Taylor dedi: Laptop kullanıcısıyım ve Windows 7 kurmayı planlıyorum, Ethernet sıkıntısı çeker miyim direkt Wi-Fi'a bağlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sürücü kurmadan olmaz. Wifi sürücünüzü bir usb belleğe yükleyin windows yüklendikten sonra sürücüyü kurun.
Roger Taylor dedi: Laptop kullanıcısıyım ve Windows 7 kurmayı planlıyorum, Ethernet sıkıntısı çeker miyim direkt Wi-Fi'a bağlanır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sürücü kurmadan olmaz. Wifi sürücünüzü bir usb belleğe yükleyin windows yüklendikten sonra sürücüyü kurun.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #3 Bazoyun dedi: Sürücü kurmadan olmaz. Wifi sürücünüzü bir usb belleğe yükleyin windows yüklendikten sonra sürücüyü kurun. Genişletmek için tıkla... Kurulumu USB ile yapacağım sorun olmaz mı?
Bazoyun dedi: Sürücü kurmadan olmaz. Wifi sürücünüzü bir usb belleğe yükleyin windows yüklendikten sonra sürücüyü kurun. Genişletmek için tıkla... Kurulumu USB ile yapacağım sorun olmaz mı?
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #4 Farklı bir USB'ye aktarabilirsiniz.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #5 SayDeath dedi: Farklı bir USB'ye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde tek bir USB var. SayDeath dedi: Farklı bir USB'ye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefona zip olarak atsam sonra bluetooth ile yükleme yapsam olur mu?
SayDeath dedi: Farklı bir USB'ye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde tek bir USB var. SayDeath dedi: Farklı bir USB'ye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefona zip olarak atsam sonra bluetooth ile yükleme yapsam olur mu?
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #6 Roger Taylor dedi: Elimde tek bir USB var. Telefona zip olarak atsam sonra bluetooth ile yükleme yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsanız olur.
Roger Taylor dedi: Elimde tek bir USB var. Telefona zip olarak atsam sonra bluetooth ile yükleme yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorsanız olur.