Kerem Sh Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 RAM 4GB Merhaba arkadaşlar. Bugün Windows 7 kurdum. Gerekli programları kurmaya çalışıyorum, zibilyon tane DLL hatası. Bu konuyla alakalı paket atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar. Bugün Windows 7 kurdum. Gerekli programları kurmaya çalışıyorum, zibilyon tane DLL hatası. Bu konuyla alakalı paket atabilir misiniz?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 23 Nisan 2023 #11 Kerem Sh dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözdü mü acaba? Artı 0 Eksi
KS KS Kerem Sh Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #12 222744 dedi: Çözdü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an deneyeceğim. İniyor. Bir sorum olacak BIOS'tan format atmak için FAT32 mi yoksa NTFS mi? MBR mi GPT mi? Mesj dedi: Tavsiyem Windows 7 ile uğraşma Windows 10 yükle. Genişletmek için tıkla... Daha stabil ve daha hızlı. Artı 0 Eksi
222744 dedi: Çözdü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Şu an deneyeceğim. İniyor. Bir sorum olacak BIOS'tan format atmak için FAT32 mi yoksa NTFS mi? MBR mi GPT mi? Mesj dedi: Tavsiyem Windows 7 ile uğraşma Windows 10 yükle. Genişletmek için tıkla... Daha stabil ve daha hızlı.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #13 Kerem Sh dedi: Şu an deneyeceğim. İniyor. Bir sorum olacak BIOS'tan format atmak için FAT32 mi yoksa NTFS mi? MBR mi GPT mi? Daha stabil ve daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz eski görünüyor. MBR olarak yazdırabilirsin. Tabii anakart modeli lazım. Artı 0 Eksi
Kerem Sh dedi: Şu an deneyeceğim. İniyor. Bir sorum olacak BIOS'tan format atmak için FAT32 mi yoksa NTFS mi? MBR mi GPT mi? Daha stabil ve daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz eski görünüyor. MBR olarak yazdırabilirsin. Tabii anakart modeli lazım.
KS KS Kerem Sh Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #14 Avenged dedi: Sisteminiz eski görünüyor. MBR olarak yazdırabilirsin. Tabii anakart modeli lazım. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Hızlı cevap verirseniz sevinirim. Avenged dedi: Sisteminiz eski görünüyor. MBR olarak yazdırabilirsin. Tabii anakart modeli lazım. Genişletmek için tıkla... FAT32 mi NTFS mi? Dosya Ekleri anakart.png 8,4 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
Avenged dedi: Sisteminiz eski görünüyor. MBR olarak yazdırabilirsin. Tabii anakart modeli lazım. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. Hızlı cevap verirseniz sevinirim. Avenged dedi: Sisteminiz eski görünüyor. MBR olarak yazdırabilirsin. Tabii anakart modeli lazım. Genişletmek için tıkla... FAT32 mi NTFS mi?