M milankovic Decapat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Xbox Game Pass'im var Ultimate ama PC Windows 7 diye PC'de oynayamıyorum. Bunun Windows 10 yapmak dısında başka çözüm yolu var mı?
Xbox Game Pass'im var Ultimate ama PC Windows 7 diye PC'de oynayamıyorum. Bunun Windows 10 yapmak dısında başka çözüm yolu var mı?
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 3 Şubat 2022 #2 Yok.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2022 #3 Yok Çözüm: Format.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 3 Şubat 2022 #5 milankovic dedi: Xbox Game Pass'im var Ultimate ama PC Windows 7 diye PC'de oynayamıyorum. Bunun Windows 10 yapmak dısında başka çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Dual boot yapabilirsiniz sadece oyun oynarken açarsınız windows 10'u. Flashtan live boot yapabilirsiniz. Flash takınca Windows 10 olursunuz. Ya da sanal makine oluşturursunuz windows 10 oradan oynarsınız ancak performans düşer.
milankovic dedi: Xbox Game Pass'im var Ultimate ama PC Windows 7 diye PC'de oynayamıyorum. Bunun Windows 10 yapmak dısında başka çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Dual boot yapabilirsiniz sadece oyun oynarken açarsınız windows 10'u. Flashtan live boot yapabilirsiniz. Flash takınca Windows 10 olursunuz. Ya da sanal makine oluşturursunuz windows 10 oradan oynarsınız ancak performans düşer.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #6 milankovic dedi: Xbox Game Pass'im var Ultimate ama PC Windows 7 diye PC'de oynayamıyorum. Bunun Windows 10 yapmak dısında başka çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
milankovic dedi: Xbox Game Pass'im var Ultimate ama PC Windows 7 diye PC'de oynayamıyorum. Bunun Windows 10 yapmak dısında başka çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.