sansar1341 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 Çalıştıra gpedit.msc yazıyorum, 1 saniye geliyor ekran, sonra gidiyor. Windows 7 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2022
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Nisan 2022 #2 Windows 7 sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 9 Nisan 2022 #3 C:\Windows\System32 klasörüne girip açmayı buradan deneyebilirsiniz. Ya da: Win + R tuşları ile çalıştır kısmını açın. Bu pencereye regedit yazın. Açılan kısımda sağ tarafta NoLockScreen değeri üzerine çift tıklayın ve 1 yapın. Bu değer yok ise farenin sağ tuşu ile tıklayabilirsiniz. Daha sonra Dword değerinin ismini NoLockScreen olarak yapın ve değerini 1 yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
C:\Windows\System32 klasörüne girip açmayı buradan deneyebilirsiniz. Ya da: Win + R tuşları ile çalıştır kısmını açın. Bu pencereye regedit yazın. Açılan kısımda sağ tarafta NoLockScreen değeri üzerine çift tıklayın ve 1 yapın. Bu değer yok ise farenin sağ tuşu ile tıklayabilirsiniz. Daha sonra Dword değerinin ismini NoLockScreen olarak yapın ve değerini 1 yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
mahirdastan Yoctopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #4 530748 dedi: C:\Windows\System32 klasörüne girip açmayı buradan deneyebilirsiniz. Ya da: Win + r tuşları ile çalıştır kısmını açın. Bu pencereye Regedit yazın. Açılan kısımda sağ tarafta nolockscreen değeri üzerine çift tıklayın ve 1 yapın. Bu değer yok ise farenin sağ tuşu ile tıklayabilirsiniz. Daha sonra dword değerinin ismini nolockscreen olarak yapın ve değerini 1 yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Nolockscreen bulamadım. Artı 0 Eksi
530748 dedi: C:\Windows\System32 klasörüne girip açmayı buradan deneyebilirsiniz. Ya da: Win + r tuşları ile çalıştır kısmını açın. Bu pencereye Regedit yazın. Açılan kısımda sağ tarafta nolockscreen değeri üzerine çift tıklayın ve 1 yapın. Bu değer yok ise farenin sağ tuşu ile tıklayabilirsiniz. Daha sonra dword değerinin ismini nolockscreen olarak yapın ve değerini 1 yapın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Nolockscreen bulamadım.