Windows 7'de hiçbir exe dosyası açılmıyor

Leader

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama şu anda bilgisayarımda .exe dosyaları açılmıyor. Açmaya çalıştığımda sanki tanınmayan bir uzantıymış gibi "bunu hangi programla açacaksın" diyor. İnternette hatta bu sitede de bu sorunla karşılaşanlar var ama onların çözüm yöntemlerini yapamıyorum. Notepad'e kod yazıp çalıştırın diyorlar fakat Notepad de bir exe dosyası olduğu için açılmıyor sonuçta. Sistem geri yükleme açılmıyor. Hatta klasörler bile açılmıyor, ya Explorer.exe açılamıyor diyor ya da ilginç bir şekilde klasörü açmaya çalıştığımda VLC açılıyor. Varsayılan programları kurcalayım diyorum veya Denetim Masası'na gireyim program ekle kaldıra bakayım diyorum Control.exe açılamıyor diyor. YouTube'da videolar var açıklamadaki dosyayı indirin çalıştırın diyor ama internet tarayıcıları açılmıyor. Flasha atıp alayım diyorum flash açılmıyor.
Anlayacağınız çaresiz kaldım. Eğer format atmadan kurtarmanın bir yolu varsa yardımcı olun lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı