Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 18 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Windows 7 kullanıyorum. Biliyorsunuz, görev yöneticisi Windows 10'a göre daha az detaylı bir görev yöneticisi. Boşta ekran kartı kullanımını, işlemci GHz vs. göremiyorum. Acaba bunları öğrenebileceğim bir program var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Arkadaşlar, Windows 7 kullanıyorum. Biliyorsunuz, görev yöneticisi Windows 10'a göre daha az detaylı bir görev yöneticisi. Boşta ekran kartı kullanımını, işlemci GHz vs. göremiyorum. Acaba bunları öğrenebileceğim bir program var mıdır?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.728 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #11 Manyah dedi: Kardeşim sen iyi misin? Bende işlemci ghz si gözükmüyor diyorum, sen durmadan aynı şeyi tekrarlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben hala aynı yerde kalmışım, CPU-Z'den öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Manyah dedi: Kardeşim sen iyi misin? Bende işlemci ghz si gözükmüyor diyorum, sen durmadan aynı şeyi tekrarlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben hala aynı yerde kalmışım, CPU-Z'den öğrenebilirsiniz.
KS KS Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 19 Mayıs 2021 #12 misty rosetta dedi: Kusura bakmayın ben hala aynı yerde kalmışım, CPU-Z'den öğrenebilirsiniz. Eki Görüntüle 1031264 Genişletmek için tıkla... Euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim, allahım sen bana sabır ver yarabbi. Kardeşim sen ghz nedir bilmiyor musun? Artı 0 Eksi
misty rosetta dedi: Kusura bakmayın ben hala aynı yerde kalmışım, CPU-Z'den öğrenebilirsiniz. Eki Görüntüle 1031264 Genişletmek için tıkla... Euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim, allahım sen bana sabır ver yarabbi. Kardeşim sen ghz nedir bilmiyor musun?