CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 RAM 4 GB RAM SSD veya HDD modeli 290 GB Ekran kartı Kart Türü PECORPON CORPORATION Kart sürüm 1.0 İşlemci Inter(R) Core(TM) i5 CPU M450 @ 2.40 ghz 2400 MHz Merhaba, indirdiğim ISO dosyası bu şekilde. Ben bu dosyanın WinRAR şeklinde açmak istiyorum. WinRAR bilgisayarımda kurulu. WinRAR'ı tekrar indirdim gene aynı hata. Bazı dosyalar da o hata ile karşılaşmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Merhaba, indirdiğim ISO dosyası bu şekilde. Ben bu dosyanın WinRAR şeklinde açmak istiyorum. WinRAR bilgisayarımda kurulu. WinRAR'ı tekrar indirdim gene aynı hata. Bazı dosyalar da o hata ile karşılaşmıyorum.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 7 Mayıs 2022 #2 Sağ tıklayıp birlikte aç kısmından winrarı seç. Artı 0 Eksi
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #3 WinRAR'ı kurarken Dosya İlişkilendirmeleri kısmından ISO'yu seçtiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 start_system dedi: Sağ tıklayıp birlikte aç kısmından winrarı seç. Genişletmek için tıkla... Birlikte aça ve winrara tıkladığım da kur diyor sonra kuruyorum yine ayı hata. Ajan_47 dedi: WinRAR'ı kurarken Dosya İlişkilendirmeleri kısmından ISO'yu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
start_system dedi: Sağ tıklayıp birlikte aç kısmından winrarı seç. Genişletmek için tıkla... Birlikte aça ve winrara tıkladığım da kur diyor sonra kuruyorum yine ayı hata. Ajan_47 dedi: WinRAR'ı kurarken Dosya İlişkilendirmeleri kısmından ISO'yu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Mayıs 2022 #5 WinRAR alternatifi programlar deneyebilirsiniz. WinZip misal. Artı 0 Eksi