pisceee Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar bugün DLL doyaları ile sorun yasarken yanlışlıkla yeni bir kullanıcı hesabı açtım, ve şu an hesabı silemiyorum silmeye çalışıyorum silmek için herhangi bir yazı çıkmıyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bugün DLL doyaları ile sorun yasarken yanlışlıkla yeni bir kullanıcı hesabı açtım, ve şu an hesabı silemiyorum silmeye çalışıyorum silmek için herhangi bir yazı çıkmıyor ne yapmalıyım?
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 24 Mayıs 2022 #2 Yönetici olarak CMD açın, net user ile kullanıcıları listeleyin, net user username /delete komutu ile (username yerine kullanıcı adı yazacak) istediğiniz kullanıcıyı silin.
Yönetici olarak CMD açın, net user ile kullanıcıları listeleyin, net user username /delete komutu ile (username yerine kullanıcı adı yazacak) istediğiniz kullanıcıyı silin.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 24 Mayıs 2022 #3 BlackShadow dedi: Yönetici olarak CMD açın, net user İle kullanıcıları listeleyin, net user username /delete Komutu ile (username yerine kullanıcı adı yazacak) istediğiniz kullanıcıyı silin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı resminiz tıklayın orada başka bir hesap yönete tıklayın silmek istediğiniz hesaba tıklayıp silin.
BlackShadow dedi: Yönetici olarak CMD açın, net user İle kullanıcıları listeleyin, net user username /delete Komutu ile (username yerine kullanıcı adı yazacak) istediğiniz kullanıcıyı silin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı resminiz tıklayın orada başka bir hesap yönete tıklayın silmek istediğiniz hesaba tıklayıp silin.