Rehber Steam Windows 7'de nasıl açılır?

Daha fazla  
Merhaba,

Steam Windows 7 için desteğini durdurdu. Bu nedenle doğrudan Windows 7 içeresine Steam indirirseniz desteklemediğini söylüyor. Ancak Windows 7'de Steam açmak mümkün.

Yapılması gerekenler:
  1. Windows 10 veya Windows 11 işletim sistemine kurulmuş Steam klasörüne sahip olmalısınız. (USB-ağdan paylaşım-link üzerinden)
  2. Steam klasörünü Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarımıza aktardıktan sonra klasör içeresinden steam.exe uygulamasını çalıştırmamız yeterli.
Görseldeki gibi Steam Update yapacaktır.

steam1.JPG

Update sonrası resimdeki uyarı verecek. "ıgnore" seçeneğini işaretleyerek devam ediyoruz.

steam2.JPG

Ignore seçeneğinden sonra resimde bulunan uyarıyı verecektir. "install servıce"e tıklayarak devam ediyoruz.

steam3.JPG

Yukarıdaki işlemler bittikten sonra Steam klasörünün içeresindeki steam.exe uygulamasına;

1. Sağ tıklıyoruz.
  2. Özellikler
  3. Uyumluluk
Uyumluluğu resimde görüldüğü gibi ayarlayıp uygulaya tıklıyoruz.

steam5.JPG

Steam.exe uygulamasını çalıştırıyoruz. Çalıştırdığımızda aşağıda ki uyarı karşımıza çıkacaktır.

steam4.JPG

Do not show again kutucuğunu işaretledikten sonra contınue seçeneğine basıyoruz.
Artık Windows 7 de Steam uygulamasını kullanabilirsiniz.

steam 6.JPG

Steam Windows 7 için çalışmayı 0 gün sonra durduracak. Uyarısını dikkate almayın.

steam7.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam. Forumun sizin gibi insanlara ihtiyacı var.

Şahsen bu kadar uğraşacağıma Linux'a geçerdim. Windows 7'nin Steam dışı sorunları da çok.

Elimizin yazdığı dilimizin döndüğü kadar hocam.
Küçük bir paylaşım, büyük bir mutluluk yaratır

Şahsen bu kadar uğraşacağıma Linux'a geçerdim. Windows 7'nin Steam dışı sorunları da çok.
Windows 7 özellikle lite sürümü az ram ve işlemci kullandığı için online oyunlarda kullanılıyor. Onlar için kısa bir bilgi diyelim

Merhaba,

Steam Windows 7 için desteğini durdurdu. Bu nedenle doğrudan Windows 7 içeresine Steam indirirseniz desteklemediğini söylüyor. Ancak Windows 7'de Steam açmak mümkün.

Yapılması gerekenler:
  1. Windows 10 veya Windows 11 işletim sistemine kurulmuş Steam klasörüne sahip olmalısınız. (USB-ağdan paylaşım-link üzerinden)
  2. Steam klasörünü Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarımıza aktardıktan sonra klasör içeresinden steam.exe uygulamasını çalıştırmamız yeterli.
Görseldeki gibi Steam Update yapacaktır.

Eki Görüntüle 2427033

Update sonrası resimdeki uyarı verecek. "ıgnore" seçeneğini işaretleyerek devam ediyoruz.

Eki Görüntüle 2427035

Ignore seçeneğinden sonra resimde bulunan uyarıyı verecektir. "install servıce"e tıklayarak devam ediyoruz.

Eki Görüntüle 2427038

Yukarıdaki işlemler bittikten sonra Steam klasörünün içeresindeki steam.exe uygulamasına;

1. Sağ tıklıyoruz.
  2. Özellikler
  3. Uyumluluk
Uyumluluğu resimde görüldüğü gibi ayarlayıp uygulaya tıklıyoruz.

Eki Görüntüle 2427047

Steam.exe uygulamasını çalıştırıyoruz. Çalıştırdığımızda aşağıda ki uyarı karşımıza çıkacaktır.

Eki Görüntüle 2427049

Do not show again kutucuğunu işaretledikten sonra contınue seçeneğine basıyoruz.
Artık Windows 7 de Steam uygulamasını kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2427050

Steam Windows 7 için çalışmayı 0 gün sonra durduracak. Uyarısını dikkate almayın.

Eki Görüntüle 2427054

Lan valahi içine mi dogdu 1 2 saat önce eski bilgsayara kursam mı diye düşüyordum nostaji olsun diye direk form da önüme çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı