YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 18 Haziran 2021 #11 borasrkya dedi: Kasma olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... olmuyor , ben test amaclı birkaç kesit indirmiştim , netflixde nasıl izliyosan aynısı oluyor.
borasrkya dedi: Kasma olmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... olmuyor , ben test amaclı birkaç kesit indirmiştim , netflixde nasıl izliyosan aynısı oluyor.
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 18 Haziran 2021 #12 YunusYENEROGLU dedi: olmuyor , ben test amaclı birkaç kesit indirmiştim , netflixde nasıl izliyosan aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam burda daha büyük bi sorun ortaya çıkıyor. Video çektiğimde kasma oluyor.
YunusYENEROGLU dedi: olmuyor , ben test amaclı birkaç kesit indirmiştim , netflixde nasıl izliyosan aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam burda daha büyük bi sorun ortaya çıkıyor. Video çektiğimde kasma oluyor.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 18 Haziran 2021 #13 DikizAynasi dedi: hocam burda daha büyük bi sorun ortaya çıkıyor. Video çektiğimde kasma oluyor. Genişletmek için tıkla... Akşam eve gecince bir kez daha bir test edeyim bakalım , bende kasma vs yoktu.Yazarım tekrar test ettikten sonra.
DikizAynasi dedi: hocam burda daha büyük bi sorun ortaya çıkıyor. Video çektiğimde kasma oluyor. Genişletmek için tıkla... Akşam eve gecince bir kez daha bir test edeyim bakalım , bende kasma vs yoktu.Yazarım tekrar test ettikten sonra.
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #14 DikizAynasi dedi: Başlıkta da bahsettiğim gibi Netflix'ten dizi nasıl indirebilirim? (Windows 7 kullanıyorum, bu sebepten masaüstü uygulaması olmuyor.) Genişletmek için tıkla... Windows 8.1'e yükseltin ( en çöp bilgisayarlarda bile performanlı )
DikizAynasi dedi: Başlıkta da bahsettiğim gibi Netflix'ten dizi nasıl indirebilirim? (Windows 7 kullanıyorum, bu sebepten masaüstü uygulaması olmuyor.) Genişletmek için tıkla... Windows 8.1'e yükseltin ( en çöp bilgisayarlarda bile performanlı )