Windows 7'de NVIDIA sürücüleri güncellenmiyor

Kuruzberk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Chipseti arızalanan kartım yerine yeni kart aldım. İki işletim sistemim var. Windows 7'de NVIDIA driver güncelleyemiyorum. Deneti masasında düşük gecikme oranı modu yok. Kesinlikle güncellemem şart. Basit bir şey sanırım ama aynı zamanda İngilizce olduğu için ne yapmam gerektiğini tam anlamadım. Windows 7 GeForce Experience kurdum ve güncellemeye çalışırken hatalar veriyor ve eş zamanlı çözünürlük düştü Windows 7'de. Aygıt yöneticisinde de bir şeyler gördüm. İngilizce olduğu için iyice kafam karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• nvdaaa.png
    nvdaaa.png
    344,6 KB · Görüntüleme: 73
  • hataa.png
    hataa.png
    119,5 KB · Görüntüleme: 63
  • device man.png
    device man.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset bütün donanımlar içindir. İşlemcinin sürücüsü olmaz.

Cahilliğime verin hocam :D yapıyorum şimdi.
Windows 7 için Chipset sürücünü kurun. Daha sonra ise yukarıda attığım ekran kartı sürücüsünü kurup deneyin.

Hocam dediklerinizi yaptım. Yine sürücüyü güncellerken bu çıktı ve çözünürlük düştü 5 saniye sonra siyah ekranla kendi çözünürlüğüne döndü.
Chipset bütün donanımlar içindir. İşlemcinin sürücüsü olmaz.

Ekran kartının önceki sürücüleriyle bir karışıklık oluyor olabilir mi? DDU denilen programı kurup komple kaldırıp baştan kurmayı mı denemeliyim?

Dosya Ekleri

• 466.27.png
    466.27.png
    187,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Cahilliğime verin hocam :D yapıyorum şimdi.

Hocam dediklerinizi yaptım. Yine sürücüyü güncellerken bu çıktı ve çözünürlük düştü 5 saniye sonra siyah ekranla kendi çözünürlüğüne döndü.

Ekran kartının önceki sürücüleriyle bir karışıklık oluyor olabilir mi? DDU denilen programı kurup komple kaldırıp baştan kurmayı mı denemeliyim?
Evet hocam. Yüklü sürücü varsa DDU ile kaldırıp deneyin. Güvenli Mod`da yapın.

Hocam sildim ve şu an çözünürlük daha da düştü ekran ekran kartımı aygıt yöneticisnde göremiyorum. Standartt VGA Graphics adapter var yalnızca.
Sürücü kurulmuyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı