Windows 7'de Python exe dosyası çalıştırırken "Parametre hatalı" hatası

Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 7 bilgisayarımda Python exe'si çalıştırmaya çalsıtığımda api-ms-win-core-path-l1-1-0.dll bilgisayarınızda eksik hatası veriyordu bunu indirip kurdum bu hata geçti fakat sonrasında Error Loading Python DLL 'C:\Users\egemen\appdata\Local\Temp\_MEI32762\python311.dll'. No error messages generated. FormatmazsageW: Parametre Hatalı. LoadLibrary: PyInstaller: Format mazsage Failed diyor.

Bunu nasıl çözebilirim? Python sildim tekrar yükledim fark etmiyor farklı Python dosyalarımı çalıştırıyorum hatta bu çalıştırmaya çalıştığım halihazırda kullandığım kodun sadece tuş basma komutlarını interception ile değiştirmem.

Windows 7 kullanmamanızı öneririm, ama tercih sizin.

Python 3.8 üstünü kullanamazsınız. Python 3.8 için de önce KB2533623 güncellemesini kurmalısınız.

Sizin program Python 3.11 için derlenmiş, Windows 7'de çalışmaz.

Windows 7 Kullanmak durumundayım sanal bilgisayarlarla iş yapıyorum. Maalesef interception Windows 7 de çalışmadığına dair bilgiyi nereden okudunuz? Paylaşırsanız belki Win8.1 ile denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…