Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Kasım 2024 #21 stalist dedi: Uzun zamandır yüklü. Sadece Windows 7 için destek 0 gün yazıyor. Bazı oyunları açmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Yeni sistem ise indirdiğinde açmıyor. Youtube üzerinden kernel bişey bişey ile yaptım.
stalist dedi: Uzun zamandır yüklü. Sadece Windows 7 için destek 0 gün yazıyor. Bazı oyunları açmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Yeni sistem ise indirdiğinde açmıyor. Youtube üzerinden kernel bişey bişey ile yaptım.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 8 Kasım 2024 #22 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Yeni sistem ise indirdiğinde açmıyor. Youtube üzerinden kernel bişey bişey ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Silip yüklesem bende de açmaz. Çalışıyorsa dokunma. Bugün zortladı. Artık hiç açılmıyor Recaizade Mahmut Efendi dedi: Yeni sistem ise indirdiğinde açmıyor. Youtube üzerinden kernel bişey bişey ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 13 Kasım 2024
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Yeni sistem ise indirdiğinde açmıyor. Youtube üzerinden kernel bişey bişey ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Silip yüklesem bende de açmaz. Çalışıyorsa dokunma. Bugün zortladı. Artık hiç açılmıyor Recaizade Mahmut Efendi dedi: Yeni sistem ise indirdiğinde açmıyor. Youtube üzerinden kernel bişey bişey ile yaptım. Genişletmek için tıkla...
Unregistered06 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 7 + Windows 8.1 + Windows 10 (ISO) Cinsiyet Diğer 2 Mart 2025 #23 ValiBey36 dedi: Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum ama Steam de 161 tane oyun var. Steam destegini kesti yine de açılır ve çalışır mı? Genişletmek için tıkla... hayır steam windows 7 de çalışır. ama imkanlıysa e20 hatası verir. Steam for Windows 7 - Final Version : Valve Software : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Steam will drop support for this version of Microsoft Windows, I have decided to archive it for those who want to use it, just like how others archived the... archive.org
ValiBey36 dedi: Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum ama Steam de 161 tane oyun var. Steam destegini kesti yine de açılır ve çalışır mı? Genişletmek için tıkla... hayır steam windows 7 de çalışır. ama imkanlıysa e20 hatası verir. Steam for Windows 7 - Final Version : Valve Software : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Steam will drop support for this version of Microsoft Windows, I have decided to archive it for those who want to use it, just like how others archived the... archive.org