Windows 7'de Void Elite üzerinde sarı ünlem var

borishbb10

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4 3600 MHZ
SSD veya HDD modeli
Intel 500 GB M2
Ekran kartı
RX580
Anakart
ROG B450F Gaming
İşlemci
Ryzen 5 3500X
Merhaba arkadaşlar. Windows 7 Ultimate 64 Bit kullanıyorum. Dual boot olarak kurulum yaptım ve 2. sistemim Windows 10. Sorunuma geçecek olursak Windows 7 işletim sisteminde Corsair Void Elite USB marka kulaklıgımı kullanamıyorum. Aygıt Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde sarı işaret oldugunu görmekteyim. Corsair sitesinden son sürüm driveri indirip deneme sağladım fakat orada sadece Corsair marka farem bulunuyor, kulaklığım görünmüyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kulaklık Windows 7 ile uyumsuz olabilir. Günümüzdeki çoğu ürün artık Windows 10 baz alınarak üretiliyor.

Kulaklık Windows 7 ile uyumsuz olabilir. Günümüzdeki çoğu ürün artık Windows 10 baz alınarak üretiliyor.
Hocam anlam veremediğim nokta aynı kulaklık arkadaşımda da mevcut fakat onun windows 7 sisteminde çalışıyor. Fakat benim sistemim de çalışmıyor. Günlerdir uğraşıyorum tek bir çözüm bulabilmiş değilim maalesef.

Onun işletim sisteminin sürümü ile seninki aynı mı? Derleme numarası diyorlardı galiba bu sürüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…